Mindcraft your business

Leiderschapsprogramma’s

De snel veranderende wereld vraagt een nieuwe vorm van leiderschap om complexe problemen op te lossen. Mindcraft gelooft erin dat bij het maken van impact alles draait om co-creatie en het gebruik maken van collectieve intelligentie en creativiteit. De échte kracht van verandering ontstaat in het werken in ecosystemen met interne en externe stakeholders. Daarin kunnen originele oplossingen  ontstaan om bestaande problemen en richting te geven aan de toekomst.

2-daagse training

Wij hebben zelf jarenlang ervaring met co-creatieve innovatie. In een tweedaagse open training delen wij onze ervaring, expertise en onze aanpak hierin.

Onderwerpen
1. Introductie design thinking
2. Innoveren in tijden van crisis
3. Creatief leiderschap
4. De rol van data
5. Methodieken voor verandering
6. Toekomstgericht ontwerpen

5-daagse training
Daarnaast lanceren wij een masterprogramma waarin we ook de achterliggende theorie en ons perspectief op de toekomst toepasbaar zullen maken. Deze master gaat dieper in op nieuwe technologie, we ontdekken wat Artificial Intelligence (AI) echt voor uw business kan betekenen en we gaan aan de slag met het ontwerpen van systeemveranderende innovaties.

Verwerking persoonsgegevens
Wij respecteren de privacy van de bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Lees hier het privacy – statement van Mindcraft. 

 

Schrijf je in

Datum en tijdstip
De tweedaagse training wordt in 2020 vier maal (online) georganiseerd, altijd op donderdag van 10:00-17:00 uur.

Overig
* Kosten: 750,- voor twee dagen, inclusief materialen en lunch. Exclusief BTW en reis- en verblijfskosten
* Kosten: 1.995,- voor vijf dagen, inclusief materialen en lunch. Exclusief BTW
* Wachtlijst: indien de training vol is wordt u op de wachtlijst geplaatst.
* De inschrijving is definitief na betaling van de factuur.
* Het minimale aantal deelnemers is 10.

 

Stap 1 van 2