Mindcraft

 

Goede innovaties zijn afhankelijk van drie dingen: een geweldig idee, een goede uitvoering en het beste team dat je je kunt voorstellen.

Mindcraft is een netwerkorganisatie die bestaat sinds 2017. Samen met een groep van professionals werkt Margriet (Founder) samen met een enthousiaste groep van innovatieprofessionals uit kennisinstellingen, overheid en corporates om dagelijks het onmogelijke mogelijk te maken.

Bio
Margriet is een energieke leider gericht op lange termijn transformatie. Ze weet een visie te vormen én te vertalen naar een strategie en realisatie daarvan. Met haar authentieke en verbindende persoonlijkheid weet ze te bouwen aan resultaatgerichte teams. Ze voelt zicht thuis bij organisaties waar complexe vraagstukken centraal staan en waar een ander perspectief gevraagd wordt. Zij is actief verbonden aan verscheidene innovatie ecosystemen en heeft een brede kijk op de impact van snelgroeiende technologieën, waaronder AI, op organisaties. Zij daagt luisteraars uit anders te denken en te handelen. Margriet is een alumni van Singularity University en IDEO.