Referenties

Irene de Ruijter (Director Marketing Business Market KPN)

Mindcraft (Margriet) heeft met haar design thinking skills, enthousiasme en tegelijkertijd down to earth benadering, ons enorm geholpen methet bouwen van een uniek innovatief experience center. Fijn om met goede en leuke mensen samen te werken.

 

Mark Engel (Product owner KPN Digital Dutch Experience)

It was a pleasure for me to work with Mindcraft (Margriet and her team) on the KPN Digital Dutch Xperience. Margriet is capable in connecting the dots between innovate ideas, analyses and visual creation. Margriet is also helping KPN to become a Design Thinking company, she gave use good guidance and tools to run workshops in the DDX on a Design Thinking basis. She is concerned from the start until the finish and even beyond.

 

Rik Riezebos (Managing director, EURIB Rotterdam)

Ik heb Margriet leren kennen als een ambitieuze vrouw die met kennis van zaken een probleem snel weet te analyseren, er aan de hand van beschikbare kennis een visie op weet te ontwikkelen en doortastend is in haar plan van aanpak. Margriet is in staat om in korte tijd veel werk te verzetten en een project tot een goed einde te brengen.

 

Bianca Foppes (Sales director E-commerce Athlon)

Ik heb met Mindcraft (Margriet) samengewerkt bij Athlon en Yacht en haar leren kennen als een uitzonderlijke creatieve geest die qua vernieuwende concepten en gevoel voor innovatie en trends een aanwinst is voor ieder bedrijf die innovatie en transformatie wilt omarmen maar niet precies weet hoe. Naast haar kennis en ervaring binnen diverse branches en complexe organisaties en haar zuivere gevoel voor trends en welke je wel en niet moet volgen om als organisatie echt die stap vooruit te zetten, is Margriet ook een heel leuk en inspirerend mens. Of ze nu een strategiedag begeleidt of deelneemt in een innovatie of transformatieteam, er is altijd wel tijd voor een kopje koffie en een leuk gesprek.

 

Marlies van Schie (Global transitionmanager DLL)

In de twee jaar dat wij nauw samenwerkten heb ik Margriet leren kennen als een strategische en innovatieve denker. Zij maakt complexe problemen simpel en vertaalt deze in een passend beeld. Margriet kijk op een geheel eigen wijze naar de kansen in de markt en verzilvert deze met haar daadkracht en doorzettingsvermogen. Ze heeft een sterk gevoel voor trends en haar visie is altijd origineel en verfrissend. Daarnaast is het met Margriet zeer prettig samenwerken; gelijkwaardig, betrouwbaar en vertrouwd. Ze geeft goede feedback en deskundig advies.