Over Mindcraft

Margriet Larmit
Als corporate innovator en creatieve strateeg heb ik ervaring opgedaan aan zowel bureau- als klantzijde. Altijd binnen grote complexe organisaties. Van initiatie en design tot realisatie en change management.

In mijn aanpak zijn trendvertaling, design, visualisatie en innovatieborging essentiële ingrediënten voor succes. Door de diverse rollen in teams weet ik welke competenties een multidisciplinair innovatie – of transformatieteam echt nodig heeft om op elk moment succesvol te zijn. Enkele referenties:

“Ik heb Margriet leren kennen als een uitzonderlijke creatieve geest die qua vernieuwende concepten en gevoel voor innovatie en trends een aanwinst is voor ieder bedrijf die innovatie en transformatie wil omarmen, maar niet precies weet hoe. Naast haar kennis, ervaring en zuivere gevoel voor trends om als organisatie echt die stap vooruit te zetten, is Margriet ook een heel leuk en inspirerend mens. Of ze nu een strategiedag begeleidt of deelneemt in een innovatie of transformatieteam, er is altijd wel tijd voor een kopje koffie en een leuk gesprek.”

“Margriet kan met kennis van zaken een probleem snel analyseren, er een visie op ontwikkelen en doortastend zijn in haar plan van aanpak. Zij is in staat om in korte tijd veel werk te verzetten en een project tot een goed einde te brengen”.

Margriet@meetmindcraft.com06 11861907linkedin.com/in/margrietlarmit@margrietlarmit