Onze partners

Mindcraft is een netwerkbureau. Wij werken graag samen met de beste experts binnen alle gebieden van onze dienstverlening. Een aantal partners van Mindcraft stellen we hier graag voor.

 
JAM Strategy Design

JAM verbindt mensen via design thinking en visualisatie. In een wereld van verandering zijn gesproken en geschreven woorden niet meer voldoende om de complexe uitdagingen in organisaties en de maatschappij te vatten. Een gezamenlijk begrip kan alleen bereikt worden met de meest basale communicatievorm: visualisatie.

 

Mindshift

Mindshift is een netwerkbureau dat mensen en organisaties helpt te vernieuwen vanuit verbinding en creativiteit. We willen organisaties graag helpen om meer waarde toe te voegen voor medewerkers, klanten en maatschappij. Wij geloven dat dit begint met een gedeelde purpose, een duidelijke visie en richting en ruimte voor initiatief, creativiteit en innovatie. Ons doel? Meer positieve impact en toegevoegde waarde creëren voor organisaties, medewerkers, klanten en maatschappij.

 

 

Trendslator

Niemand kan de toekomst voorspellen. Maar iedereen kan er zich een voorstelling van maken en zijn eigen toekomst creëren. Dat is het optimistische gedachtegoed waarmee Trendslator en toekomstcoach Hilde Roothart bedrijven en organisaties begeleiden en adviseren. Ons doel is het onderzoeken en vertalen van trends naar strategieën en concepten, markten en merken.

 

Reset your brand

Een jonge, dynamische organisatie, opgericht door mensen met ruime ervaring in internationale trends op allerlei gebied. Van retail tot food, van nachtleven tot citymarketing, van communicatie tot events. Reset your brand biedt experience reizen en co-creatieprogramma’s die inspireren en deblokkeren.

 

Studio Zeitgeist

In een onvoorspelbare wereld is er geen ‘business as usual’ meer. Organisaties moeten zichzelf continu opnieuw uitvinden, in lijn met de tijdgeest. Met inspiratie, verbinding, revitalisatie en reflectie via concrete, bewezen werkmethoden ondersteunt Studio Zeitgeist organisaties die de natuur en het tempo van verandering willen begrijpen, om zo nieuwe kansen te creëren.