Onze partners

Mindcraft is een netwerkbureau. Wij werken graag samen met de beste experts binnen alle gebieden van onze dienstverlening. Een aantal partners van Mindcraft stellen we hier graag voor.


JAM Strategy Design

JAM verbindt mensen via design thinking en visualisatie. In een wereld van verandering zijn gesproken en geschreven woorden niet meer voldoende om de complexe uitdagingen in organisaties en de maatschappij te vatten. Een gezamenlijk begrip kan alleen bereikt worden met de meest basale communicatievorm: visualisatie.

Reset your brand

Een jonge, dynamische organisatie, opgericht door mensen met ruime ervaring in internationale trends op allerlei gebied. Van retail tot food, van nachtleven tot citymarketing, van communicatie tot events. Reset your brand biedt experience reizen en co-creatieprogramma’s die inspireren en deblokkeren.

Studio Zeitgeist

In een onvoorspelbare wereld is er geen ‘business as usual’ meer. Organisaties moeten zichzelf continu opnieuw uitvinden, in lijn met de tijdgeest. Met inspiratie, verbinding, revitalisatie en reflectie via concrete, bewezen werkmethoden ondersteunt Studio Zeitgeist organisaties die de natuur en het tempo van verandering willen begrijpen, om zo nieuwe kansen te creëren.